Arvatkaapas mitä

sunnuntaina 14.12.2014 | by Jaana Jekkonen | 1 kommenttia
Kävin pari kertaa laituripilkillä enkä saanut mitään :) Tai sain kolme pientä sinttiä, mutta niitä ei lasketa. Kävin toissapäivänä eräällä kävelysillalla, missä olen nyt muutaman kerran käynyt. Mukava paikka, useita metrejä vettä ja kaiun saa kiinnitettyä siltaan hyvin. Kylmä tuuli vähän kiusasi, mutta kyllä rakkaan harrastuksen vuoksi voi vähän kärsiä. Ihan kiva reissu ja munakasta sitten lounaaksi. Yllätys.


Aina kun menen laituripilkille, niin mietin uskallanko uittaa rahanarvoisia tasureitani siellä. Joitakin kertoja on menetyksiä tullut, kun viehe on uinut johonkin laiturin “osaan” ja ei varmasti irtoa repimälläkään. Vähän vahingoista viisastuneena olen päättänyt, että ensimmäiseksi uitan rasian halvinta tasuria jonkin aikaa ja testaan onko siinä kohti ansoja. Tällä kertaa uhriksi päätyi Lucky Johnin halppis-tasuri. 

Laskin tasuria pohjaa kohti ja pelkäsin jo etukäteen kaiun piirtämiä outoja, koko ajan samassa syvyydessä olevia, viivoja. Laskin tasurin niiden ohi ja huokaisin helpotuksesta. Eli kaipa siinä uskaltaisi muitakin uitella. Ei muuta kuin kelaamaan tasuria ylös ja eikö se sitten jäänytkin siihen ansaan. Ei lähtenyt irti vaikka kuinka revin, hyvin kyllä kesti kuitusiima ja predator-peruke. Kieritin kuitusiimaa papin ympärille, kun eihän sitä paljain käsin uskalla repiä. Siima teki kunnon rannut pappiin, hämmästelin siiman kestävyyttä. Loppujen lopuksi peruke katkesi melkein puolesta välistä kahtia. Niin ja naisvoimin se ei edes katkennut, joko olen heikko tai siima on superkestävää. 

Tänään kävin perinteisellä laituripilkkipaikalla ja ihana oli huomata, että veden päälle oli muodostunut pikkuisen sitä ihanaa juttua eli jäätä :) Vähän alkaa jo kyllästyttää laitureilla tyhjän pilkkiminen. Milloinkahan sitä oikeasti pääsee jalalla jäälle astumaan.. 

 
Tänä vuonna aion siirtyä sähköisiin joulukortteihin, joten sain idean tehdä omista kalakuvista lapsellisia joulukortteja. Tulihan niistä söpöjä, terveisin Jaana 4 wee :)
 
Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?
1 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
  1. Noista korteistahan tuli hienoja ja sopivasti vähän huumoria pelissä ;)

Kommentointi on suljettu.