Heippa pilkkikausi

You may also like...

16 Responses

 1. Veli-Matti Hämeenniemi sanoo:

  ok!mene tunteella,kaikki me kalamiehet jotka saamme aina kalaa,menemme sinne mihin juuri sillä hetkellä haluamme!emme voi tietää edellisenä päivänä missä kala syö,tai liikkuu järvellä!kokeileppa??

 2. Anni sanoo:

  Muhkea ahven! :)

 3. Jarmo Miettinen sanoo:

  Hei!
  Ei kannata vielä lopettaa. Eilen oli Sotkalla todella hurja syönti. Piti lähteä karkuun:)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ohhoh, vai karkuun :) Minä istuisin siellä varmaan vieläkin =) Löytyikö sieltä isompaa ahventa? Ja oliko Sotkalla minkälainen jäätilanne?

 4. Jarmo Miettinen sanoo:

  Moikka
  Ahventen koko oli 100-500g n.70 kpl:tta, ottipeli papukaija morri pystypilkissä. Jäätilanne hyvä.
  Olisin laittanut kuvan, mutta tähän ei voi liittää.

 5. J.A. sanoo:

  Pohjois- Kallavedelta saatiin 22.4. hetkessä kukkoahvenet ja vajaat 10 paistikasta saatiin narrattua syvemmästä . Ihme syönti alkoi iltapäivällä kun ei tarvinnut kuin pudottaa ja nostaa.. Välillä jopa tyhjään koukkuun iski , nuo kukkoahvenet:) Särkän kalamajan suunnalla oltiin ja pistäydyttiin siellä tulilla:):) Eilen(ma 24.4) käytiin Sorsasalon edessä pilkillä ja ”palattiin ” ruotuun eli sitä mitä onkin ollut koko talvi..lähinnä matojen uittelua..:) Jäätä oli vielä reilusti. Seurailtava kelejä.. Mutta, mutta kovasti jo avovesikautta odotellaan…

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Mukavia tuollaiset syöntipiikit, sattuisi vaan useammin kohdalle ?
   Avovesikautta odotan malttamattomana itsekin ?

 6. esa sanoo:

  Lokkimato ei pysy ihmisessä, kuin enintään pari päivää. Sen tarttumahampaat ei pysy kiinni ihmisen vatsalaukussa ja voi olla että suoliston nesteetkin on eri, joten ei haittaa.

  Googletin koska rupesi kiinnostamaan-tietenkin perus kypsennys. Kuuma ja kylmä tappaa toukan

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Niin ei se lokkilapamato kuulemma haittaa, kun se elää siian suolistossa ja kalan vatsa kuitenkin puhdistetaan ennen syömistä. Se haukimato taas on lihassa, sellaisen syöminen jo vähän kuvottaisi..

 7. Jäpä_k sanoo:

  Morjens. Täällähän on tapahtunut :) Ei se koukunkatkoja ole siika ollu.se ol 11kg järväri. :0 Elähän vielä vehkeitä naulaan ripusta.nyt se vasta alkaa niiden isomusten aika. Metsälammet oikein huutaa .kun abot jäätä kopsuttaavat. ;)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moro, sinustakin kuuluu =) Onkos sulle puoltoistakilosia noussu? Elä nyt pelottele millään järvärillä =)

 8. Jäpä_k sanoo:

  No kuulu aina sillon,kun avaan ääneni :) No ei oo puoltoistakilosia nyt tullut,vähän alle..joitain satunnaisia..:). Mut varmaankin viikendinä alkaa siinä 1,5- 1.8kg abboja nousta,on ainakin sellanen kutina ;) En mää pelottele,se on ollu,usko ny..Kova suupiel ja mutkuilee,ni ihan selevä tai jos ei oo se,ni jonkun rönttönen sitten.. :) Kyl se oli järväri,sanon mä!! Täs pikkuhiljaa perho vehkeitä viimeistellyt,kohta on virtaaville mentävä. Ja nuo jäät kun hävii,ni HETI alkaa jumalaton jigien syytö järveen…siis siiman päässä olevana,ei siltääsä. :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Palataanhan astialle, kun jäät lähtee. Lähetään sit Puattisella katastammaan Kallaveen tilanne :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.